Woning renoveren in Iba

Deze klus is voorzien en gedaan, de mensen zijn er enorm mee geholpen en erg blij!

Deze maand juli 2017 is een nieuw klusproject gestart in Iba. We willen een gezin met materiële problemen helpen. Enorme lekkage bij elke regenbui doet het er binnen beroerd uitzien. Een reparatie of vernieuwing van het dak zal hen enorm helpen.

¨Vader met zoon en dochter, beide verlaten door hun echtgenoot(e) en kind. Beide in psychische problemen. Wat een enorm verdrietige situatie, een voedselpakket gaf hen weer hoop op leven en daarom willen we hen ook verder helpen met het leefbaar maken van hun huis.

Vanaf 2006 hebben we al diverse mooie projecten mogen realiseren. Het afbouwen van een woning in het dorpje Petrele en in Iba. Diverse woningen van een wc voorzien en van een douche inrichting met koud en warm water.Nu zijn we bezig met een project in Iba om een arm gezin hun woning te helpen verbeteren. Het is al een stuk vooruit gegaan maar we zijn er nog lang niet. U hoort hier zeker meer van in de toekomst.

Plafond, muren en de vloer zijn gerenoveerd. Nu hebben we nog een klein project om deze woning een eigen toilet te geven. Tot nu is dat een gat in de grond in de buitenlucht. Heel graag ontvangen we hiervoor giften zodat deze familie een eigen wc kan bouwen. We hebben op dit moment  €50,- hiervoor ontvangen. Er is €1000,- nodig.

Wilt u dit Iba-project financiëel ondersteunen dan graag o.v.v projectnummer 8904
IBAN: NL81INGB0006826683