Nieuwe klus bij gezin Abdulla in Korce januari 2022

 

 

 

Deze klus is voorzien, hartelijk dank aan alle gevers!

Nieuwe klus: deze kan nog niet gestart,wegens tekort aan financien van de stichting. Hulp gezinnen met projecten, nummer 8904 NL81 INGB 0006 8266 83  

Familie Zeme
De familie bestaat uit 5 personen. Vader en 2 volwassen kinderen. De vader is 84 jaar en heeft een goed pensioen. De dochter van 41 verzorgt hem, zij heeft verder geen werk. De zoon van 43 heeft een nierziekte en kan niet werken. Hij is getrouwd, de vrouw is depressief. Ze hebben 1 kind die  naar school gaat. Deze familie woont in een 3 kamer woning. Het appartement heeft een grote renovatie nodig, maar het meest urgente zijn de 4 ramen, die gebroken zijn en de kozijnen verrot. De koude winter komt met zn -4/-10 graden zo regelrecht het huis in. We willen deze familie helpen met 4 nieuwe ramen. Helpt u mee?!
 
----------------------------------------------------------------------------------------------
Opnieuw is er bericht gekomen van een klusproject in Korce. In het tochtige gat zit nu een echt raam. En de belabberde situatie bij de keuken is nu een schone toiletvoorziening. De familie is er heel blij mee.

De oude situatie                                     en de nieuwe situatie

In Korce zagen we tijdens het bezoek in november bij het gezin van Arber Hyseni, dat het raam en de deur erg slecht waren. Voor de winter boden we aan deze te laten vervangen, zodat het jonge gezin, moeder 19 jaar en al drie kinderen, warm de winter in konden gaan.